Kostnadsfria webbinarier

Tid

45 min

Målgrupp

Användare av Aiai

Plats

Digitalt

Översikt

Våra system är till för att underlätta ditt arbete. För oss är det därför viktigt att du som användare känner till alla delar av systemen så att du kan välja vad som stöttar din verksamhet bäst.

Våra kostnadsfria webbinarier hålls av oss som jobbar på Aiai och som har mycket god kännedom i Aiai. Våra webbinarier har som mål att lära dig mer om systemen och vi hoppas även kunna inspirera dig till att börja använda nya delar så att ditt arbete blir ännu mer effektivt och roligt.

Mer information

28 oktober kl 11.00-11.45 – Hantera vintertid i Aiai

Vill du veta mer om hur du ska hantera övergången till vintertid i Aiai? I detta webbinarium går vi igenom hur tidrapporten påverkas av vintertiden.

10 november kl 11.00-11.45 – Aiais rapporter

Vilka rapporter finns det i Aiai och hur kan dessa vara till hjälp i ditt dagliga arbete? På detta webbinarium går vi igenom de rapporter som kan stötta dig för att få en överblick över din verksamhet.

16 november kl 11.00-11.45 – Administration av sjukfrånvaro i Aiai

På detta webbinarium går vi igenom sjukhanteringen i Aiai. Vilka schematyper finns för att hantera sjukfrånvaro och hur lägger du in dem, vad visar rapporten Sjukintyg, vilken information innehåller Sjuklistan och hur kan du använda den och slutligen uppföljning av sjukdom i Export av data.

30 november kl 11.00-11.45 – Aiai Ärendehantering

Med Aiai Ärendehanteringen kan du få kontroll över alla företagets ärenden, du kan följa ärendet från start till mål och tilldela andra personer i organisationen arbetsuppgifter. På detta webbinarium går vi igenom hur Aiai Ärendehantering fungerar samt ger tips hur du kan använda funktionen i olika situationer.

Alla våra webbinarier är kostnadsfria!

Vill du veta mer om företagsanpassade utbildningar?

    Meny