Kostnadsfria webbinarier

Datum

Se tillfällen nedan

Tid

45 min

Målgrupp

Användare av Aiai

Plats

Digitalt

Översikt

Våra system är till för att underlätta ditt arbete. För oss är det därför viktigt att du som användare känner till alla delar av systemen så att du kan välja vad som stöttar din verksamhet bäst.

Våra kostnadsfria webbinarier hålls av oss som jobbar på Aiai och som har mycket god kännedom i Aiai. Våra webbinarier har som mål att lära dig mer om systemen och vi hoppas även kunna inspirera dig till att börja använda nya delar så att ditt arbete blir ännu mer effektivt och roligt.

Mer information

Webbinarierna hålls av personal från Aiai som förutom kunskaper i systemen har god kännedom om omsorgsbranschen.

Webbinarierna är kostnadsfria.

20/9 kl 11.00-11.45 – Aiai Webbinarium – Avtal

På detta webbinarium berättar vi mer om tilläggstjänsten Aiai Avtal. Vi visar hur du enkelt via Aiai kan skicka anställningsavtal för digital signering till medarbetare och hur du får en tydligt överblick över signerade avtal. Webbinariumet passar dig som är intresserad av eller som just ska börja använda Aiai Avtal.

23/9 kl 11.00-11.45 – Aiai Webbinarium – Personakt

På detta webbinarium tittar vi in i tilläggstjänsten Aiai Personakt.

27/9 kl 11.00-11.45 – Webbinarium om  Qnister om visselblåsarlagen

Vill du veta mer om de krav den nya visselblåsarlagen ställer på ditt företag och hur Qnister Whistle kan stötta dig i regelefterlevnaden? Välkommen på detta kostnadsfria webbinarium som hålls tillsammans med Qnister.

Alla våra webbinarier är kostnadsfria!

Vill du veta mer om företagsanpassade utbildningar?