Fortsättningsutbildning i Aiai 

Fortsättningsutbildningen vänder sig till administratörer som vill spetsa sina kunskaper i Aiai. Under en praktiskt inriktad dag kommer vi gå igenom funktioner och inställningar i systemet som alla underlättar i ert dagliga arbete. Vi fördjupar oss bland annat i Ärendehantering och rapporter samt visar en mängd tips och trix för att lyckas med administrationen. Ett perfekt tillfälle att både mingla med kollegor från branschen och bli ett riktigt Aiai-proffs.

Målgrupp

Administratörer i Aiai som redan kan de grundläggande funktionerna i systemet. Utbildningen riktar sig till privat och offentlig verksamhet.

Kursledare

Kursen leds av 1-2 personer från Kaustik. Förutom kunskaper i systemet har kursledarna god kännedom om branschen personlig assistans.

Kostnad

3 950 kronor exklusive moms.

Några av områden som berörs under dagen

Ärendehantering

Export av data

Aiai Personal

Inställningar i Aiai

Beslutsrapporten

Effektivisera det dagliga arbetet i Aiai

Tillfällen och anmälan

Stockholm
10 mars

.

Utbildningen är en heldagsutbildning mellan kl 09.00-16.00 och hålls i Kaustiks konferenslokaler på Kammakargatan 22 i Stockholm.

.

Göteborg
24 mars

.

Utbildningen är en heldagsutbildning mellan kl 09.00-16.00. Utbildningen hålls i Kaustiks konferenslokaler på Johan på Gårdas gata 5A i Göteborg.

Meny