Ledarskapsutbildning 

Kaustiks ledarskapsutbildning hålls i samarbete med KursHuset. Utbildningen vänder sig till dig som är ny i din ledarroll eller vill fylla på med kunskap. Få mer självinsikt för tydligare ledarskap. Vardaglig kunskap för vardaglig användning.

Lyckat ledarskap

  • För att kunna leda andra behöver du känna dig själv, dina egna styrkor och svagheter och hur du reagerar och agerar i olika situationer.
  • Med mer självinsikt om ditt beteende och mer insikt om hur andra agerar och motiveras kan du bli mer effektiv som ledare. Det innebär att du utvecklar strategier för bättre samarbete och kommunikation.
  • Att prata är en sak, att kommunicera är en helt annan. Ibland är det så att andra varken hör eller förstår. Du kan påverka med ditt sätt att kommunicera så alla hör och även förstår vad du säger.
  • Du kan påverka er företagskultur, vilken attityd ni har mot varandra, mot kollegor och era kunder. Vinsten är en mer effektiv och trivsam arbetsmiljö.
  • Vi använder oss av DISC-teorin: Fyra olika grundbeteenden som vi visar i olika färger på ett tydligt sätt.

Målgrupp

Du som arbetar som ledare inom assistans och som är ny i din ledarroll eller vill fylla på med kunskap. Utbildningen riktar sig till privat och offentlig verksamhet.

Kursledare

Anette Follinger arbetar på KursHuset och har flera års erfarenhet som kompetensutvecklare för både grupper och på individuell nivå. Anette har drivit eget företag inom handel, arbetat inom förskola och skola, har erfarenheter från den konduktiva pedagogiken samt som utbildare inom ledarskap, kommunikation, beteende och personlig utveckling.

Kostnad

4 950 kronor exklusive moms.

Några av områden som berörs under dagen

Få koll på olika beteendet och hur vi hanterar dem genom egen självinsikt

Vad vi påverkar i vår arbetsmiljö och företagskultur

Tydlighet i kommunikation

Att motivera andra

Tydligt förmedla hur arbetet ska genomföras

Den ”Professionella overallen”, vad som ingår den och hur den används

Tillfällen och anmälan

Inga fler utbildningstillfällen är inplanerade under våren 2020 men kontakta oss gärna vid intresse på info@kaustik.com

Meny