Inställda utbildningar med anledning av Coronavirus

Med anledning av Coronaviruset har vi beslutat att alla våra utbildningar planerade under mars april ska senareläggas. Alla som har bokat sig på utbildningar under dessa månader kommer att få mer information via mail kring de specifika utbildningarna. Vi återkommer med mer information här när de nya datumen för vårens utbildningar är planerade.

Kalendarium 

Maj

Grundutbildning i Aiai

Utbildningen vänder sig till dig som är administratör i Aiai, vill lära dig grunderna i systemet och få en överblick av samtliga funktioner. Dagen är praktiskt inriktad med fokus på övningar i systemet så att du efter utbildningen bemästrar Aiais standardfunktioner.

Fortsättningsutbildning i Aiai

Fortsättningsutbildningen vänder sig till administratörer som vill spetsa sina kunskaper i systemet. Under en praktiskt inriktad dag kommer vi gå igenom funktioner och inställningar i systemet som alla underlättar i ert dagliga arbete. Ett perfekt tillfälle att både mingla med kollegor från branschen och bli ett riktigt Aiai-proffs.

Utbildning i Aiai Personakt

Grundutbildning i Aiai i Personakt är en halvdagsutbildning där vi går igenom grunden för tilläggstjänsten Aiai Personakt. Under denna halvdag går vi bland annat igenom hur du skriver journal och anteckningar samt hur du skapar en genomförandeplan och använder Ansvarsfördelningsverktyget.

Utbildning i dokumentation

För administratörer i Aiai som arbetar med eller ska börja arbeta med Aiai Personakt och har ansvar för att dokumentera och skriva genomförandeplan. Utbildningen berör den fasta dokumentationen i form av personuppgifter, genomförandeplan och uppföljning av kvaliteten inom verksamheten samt den löpande dokumentationen.

Assistansomkostnader

Hur ska kostnader för resor, måltider samt personalvårdsförmåner behandlas enligt gällande regelverk? Frågorna kring assistansomkostnaderna är många och viktiga.

Arbetsmiljöutbildning

Arbetsmiljöarbetet inom personlig assistans innebär en särskild utmaning då de personliga assistenternas arbetsmiljön är era kunders liv och hem. Samtidigt har ni som arbetsgivare en lagstadgad skyldighet att säkra att arbete kan utföras utan risk för ohälsa eller olycksfall. Detta kräver en hög kompetens som ständigt behöver förnyas och upprepas.

Lönehantering inom assistans

Att arbeta med lön inom assistans är som att köra lön i 3D, rapporteringskrav till flera instanser samt olika regler och lagar att följa är löneansvarigas vardag. Kaustik Akademins utbildning i lönehantering ger dig som jobbar med lön en bra grund för att kunna effektivisera ert lönearbete.

Frukostseminarium 

På Kaustiks frukostseminarierna får du som kund möjlighet att äta en god frukost, mingla med andra inom branschen samt träffa oss som jobbar på Kaustik. Vi håller en kort dragning kring tips och trix i Aiai samt går igenom de senaste nyheterna i systemet. Då vi bjuder in till vårt kontor finns det endast ett begränsat antal platser, så passa på att anmäl dig till vårens frukostseminarium.
Meny