Tidrapport och räkning

Aiai skapar automatiska tidrapporter för alla assistenter baserat på schemat. Aiai tar alltid hänsyn till typ av arbetspass, OB-tider och eventuell frånvaro. Med detta flexibla verksamhetsstöd kan ni inte bara räkna med en tidrapportering som stämmer ner till varje minut, det blir även möjligt för er att istället lägga fokus på det som verkligen är viktigt – assistansen.

Automatiska påminnelser

Genom SMS eller mail påminner Aiai assistenten om att det är dags att kontrollera sin tidrapport. Assistenten godkänner sin rapport med en elektronisk signatur genom datorn, på mobilen eller läsplattan.

Elektronisk signatur

Assistenten godkänner sin tidrapport med en elektronisk signatur i datorn, på mobilen eller läsplattan, det som passar varje individuell medarbetare bäst. Enklare än så kan det i princip inte bli.

Avvikelsehantering

Med Aiais effektiva avvikelsehantering upptäcks alla eventuella avvikelser mellan schema och tidrapport. Genom att du direkt får en bra överblick över assistentens personliga schema kan du snabbt och enkelt kontrollera det innan du godkänner tidrapporten.

Kontroll och överblick

Som verksamhetsansvarig kan du via systemet direkt se vilka assistenter som har godkänt sin tidrapport och vilka som du behöver påminna via Aiais utskick. Aiai är tillgängligt dygnet runt från alla elektroniska enheter, och som webbtjänst behöver ni inte heller installera egna programvaror.

BankID-signering med filöverföring till Försäkringskassan

Tidrapporten (FK 3059) BankID-signeras av assistenter och anordnare. Via Aiai skickas tidrapporten per fil till Försäkringskassan. Du slipper postgång och sparar värdefull tid.  Med BankID-signering och filöverföring blir tidrapporteringen snabb, enkel och säker.

Börja använd Aiai redan idag!

Meny