Tjänster och samarbetspartners

På Aiai strävar vi efter att erbjuda våra kunder helhetslösningar och vi tror på att bygga starka relationer för att gemensamt forma en framgångsrik framtid. Genom att dra nytta av mångfalden och expertisen hos våra partners kan vi skräddarsy högkvalitativa lösningar som möter varje kunds unika behov. Våra partnerskap, som spänner över olika branscher, möjliggör innovativt samarbete för att skapa maximalt värde för våra kunder.

Tjänst

Aiai Kommun

Kärnan i Aiai Kommun är den samma som för Aiai, det vill säga ett smart och flexibelt schema som tar hänsyn till användarnas behov och myndigheternas redovisningskrav.

Tjänst

Lönetjänst för omsorgen

Mylon är specialister på lön inom vård och omsorg och erbjuder löneservice till alla vård- och omsorgsaktörer i hela Sverige. Mylon har lång erfarenhet av lönearbete och vet hur viktigt det är med en väl fungerande löneadministration. Mylon är en del av Allevi, precis som Aiai.

Samarbetspartner

Qnister Whistle

Tillsammans med Qnister erbjuder vi en attraktiv och kvalitativ lösning för Vissel­blåsning. Qnister är skapat av jurister med fokus på stöd i regel­efter­levnad. Qnister är idag en av landets ledande aktörer inom vissel­blåsning.

Samarbetspartner

Digital Fox

Allevi har inlett ett strategiskt samarbete med Digital Fox, experter på digitala lösningar för avvikelse­hantering. Samarbetet syftar till att effektivisera och förbättra hanteringen av avvikelser inom omsorgen genom att erbjuda användarna en verksamhets­anpassad och användarvänlig avvikelse­hanterings­modul.

Erbjudande

Lyreco

Vi vet att många av våra kunder lägger mycket tid och pengar på inköp av hygienprodukter och kontorsmaterial. Vi vet även att alla behöver se över sina utgifter. Därför är vi glada att kunna erbjuda ett  samarbetsavtal med Lyreco som innebär att du som Aiai-kund får möjlighet att handla till ett pressat pris, ca 20% lägre jämfört med vad du betalar idag.

Lyreco