Nylansering av assistans­branschens mest användarvänliga system

Ett nytt Aiai

Nu förnyar vi mjukvaru­marknaden inom assistans­branschen genom lansering av ett nytt Aiai.

I slutet av 2024 lanseras den första versionen av det nya systemet som är anpassat för en modern assistansanordnare. Vårt primära uppdrag är att tillhandahålla en produkt som inte bara tar itu med aktuella utmaningar utan också förutser framtida krav, detta och mycket mer kommer vi kunna säkerställa med nya Aiai.

Vi har lyssnat på våra kunder

Att bygga ett nytt system innebär många viktiga beslut gällande funktioner och hur de svarar mot användarnas behov. För att försäkra oss om att vi tar rätt beslut har vi ett nära samarbete med våra kunder som delar med sig av värdefull kunskap om branschen och det dagliga arbetet.

Vi har lyssnat på både de stora anordnarna, med flera hundra brukare och de som driver sin egen eller en anhörigs assistans. Nya Aiai kommer att passa både de stora och de små.

Bakom nya Aiai står ett gediget team bestående av branschkunniga, utvecklare och ett aktivt UX-team. Användarvänligheten har alltid varit Aiais signum och kommer att fortsätta vara det, även med den nya produkten.

Bästa features med nya Aiai

Enkel schemaläggning
Nya Aiai håller reda på olika beslut, aktiviteter och tidtyper i samma arbetspass.

Egna anpassningar
I nya Aiai har du som kund möjlighet att själv anpassa systemets olika delar såsom till exempel begrepp, utseende, nyhetsflöde, schematyper mm.

Säker och effektiv kommunikation
Via nya Aias chatt kan alla systemets användare kommunicera.

Utökat HR-stöd
Nya Aiai har många funktioner kopplat till medarbetaren såsom anställningar, frånvarohantering och personalakt

Mobilapp
Nya Aiai finns givetvis som app för Iphone och Android.

Ett nytt kapitel, ett nytt utseende

Samtidigt som vi arbetar med att bygga upp det nya Aiai jobbar vi även med hur den nya produkten ska se ut och kännas. Vi har beslutat oss för att behålla namnet Aiai, då det är ett välkänt namn med en viktig historia. Vi vill ändå göra det tydligt att det här är något helt nytt. Därför är vi stolta över att idag kunna presentera vår nya logotyp och vår egen maskot.

Den nya logotypen bygger vidare på den gamla, där handen symboliserar samarbete. Det är en symbol för det partnerskap vi strävar efter att ha med våra kunder.

 

Vill du veta mer om nya Aiai?