Allevi rekryterar ny affärsområdeschef från Pulsen

Allevi rekryterar Kerstin Lundgren som ny affärsområdeschef för produktområdet personlig assistans och produkten Aiai. Kerstin Lundgren får i rollen som affärsområdeschef ansvar för att utveckla verksamheten ytterligare, ett uppdrag hon ser mycket fram emot.

Publicerad

Kerstin Lundgren

Kerstin kommer senast från Pulsen Omsorg, men har även haft ledande positioner inom såväl vård- och omsorgssektorn som IT-branschen. Den nya tjänsten på Allevi tillträder hon den 7 juni.

Assistans är ett affärsområde inom Allevi, som levererar produkten Aiai- marknadsledande verksamhetssystem för personlig assistans. Idag jobbar ett 20-tal medarbetare med att utveckla och underhålla systemet, som har mer än 45 000 användare månatligen och vars huvudfunktion är tidsrapportering mot Försäkringskassan. 

Kerstin Lundgren får i rollen som affärsområdeschef ansvar för att utveckla verksamheten ytterligare, ett uppdrag hon ser mycket fram emot.

Kerstin Lundgren, Affärsområdeschef – Assistans

“Jag är väldigt resultatinriktad och vill bidra till att skapa värde. Här får jag möjlighet att ta ett helhetsgrepp på allt från utveckling till försäljning och leverans. ”

Kerstin Lundgren
Kerstin Lundgren

Teamet som jobbar med Aiai idag är otroligt kompetenta och känner väl till kundernas behov och verksamhet. Att få bli en del i det teamet och få alla att fortsätta känna att de bidrar till att göra skillnad – och att de går till jobbet med glädje – det ser jag som en av mina viktigaste uppgifter i min nya roll, säger Kerstin Lundgren.

Kerstin ersätter Pelle Fridman som varit affärsområdeschef för Aiai de senaste två åren och som nu valt att fortsätta fokusera på sälj och kontakt med befintliga kunder.

– Vi är oerhört glada över att få välkomna Kerstin till oss. Hon har ett otroligt driv och engagemang och hennes värderingar ligger helt i linje med våra kärnvärden. Dessutom har hon lång erfarenhet av att leda team inom allt från IT-branschen till vård- och omsorgssektorn, säger Christian Ljunge, vd för Allevi.

– För mig är Allevi ett företag där hjärta och engagemang är otroligt viktigt och det lockar mig. Jag har även följt företaget under en längre tid och sett allt som hänt de senaste åren – med nya förvärv, nya produkter och intressanta personer som rekryterats hit. Allevi känns helt klart som ett företag på frammarsch och det vill jag vara en del av, säger Kerstin Lundgren. 

För mer information vänligen kontakta

Läs mer